Nyheter

Jazzvänner,

 

Det är med sorg och stor saknad Sala Jazzklubb tagit emot meddelandet att vår förre ordförande Kent Karlsson gått bort. Kent var ordförande i många år och en verklig eldsjäl när det gällde att ordna intressanta konserter med lokala förmågor, musiker på väg upp och redan etablerade grupper/artister. Frågan om Jazzklubbens fortsättning pga rekryteringsproblem till styrelsen fick sin lösning inför årsmötet och därmed fortsatt verksamhet vilket gladde Kent mycket. Det är med aktning vi konstaterar att det minne Kent lämnar efter sig i Jazzklubben är outplånligt.

 

 

 

 

Programmet 2018 ser ut så här:

 

Söndagen den 28 januari kl. 16.00

Nostalgisk storbandsjazz med Whispering Band och sångerskan Katarina Josephsson.

Buffé med kött eller vegetariskt från kl. 14.30. Plats: Gillet6

 

Söndagen den 25 februari gästar oss Vivian Buczek & Peter Asplund med "Songs Of Our Lives" Vivian Buczek sång, och Peter Asplund trumpet, tillsammans med Claes Cronas trio. Även den konserten blir på Gillet6 kl. 16.00 med buffe' från kl. 14.30.

 

Mars hoppar vi över.

 

Sedan är vi framme i april och, förhoppningsvis, känner vi att vårsolen värmer. Men även om den inte gör det så ska vi se till att det blir en trivsam afton den 7 april med musikalisk värme, storbandsjazz, flera sångare, god mat och dryck på Gillet6, där 20-årsjubile'et skall avhållas. Så boka redan nu lördagen den 7 april i almanackorna!

 

Den 20 Maj är konserten med Kvartetten Recado inställd.

 

 

13 July kommer Dan Johansson till Täljstenen.

 

 

Entré: 150 kr, medlemmar och ungdom 100 kr.

 

Arrangör: Sala Jazzklubb med stöd av Sala Kommun och Västmanlandsmusiken

 

 

Välkomna!

Styrelsen

 

Kommande Evenemang!

Tyvärr är konserten med Kvartetten Recado söndagen den 20 maj kl. 16.00 från Salas vänort Kristinestad inställd. Vi återkommer om kommande arrangemang.

Copyright:KEDataMusik 2016