Nyheter

Jazzvänner,

 

En sommar går fort - alldeles för fort. Styrelsen har nu fastställt höstens progarm, men även blickat framåt och ganska intensivt arbetat med ett program för Sala Jazzklubbs 20-års jubileum nästa år. Bildandet skedde vid en sammankomst på dåvarande Sala stadshotell i maj 1998. På samma plats - nu heter festlokalen Gillet 6 - hoppas vi kunna fira jubiléet nästa år. Om detta återkommer vi senare. Vi jobbar, som sagt, för fullt med att sy ihop ett jubileumsprogram, som, förutom härligt svängig sång och musik, skall innehålla mat, dryck och förhoppningsvis, en kväll med trivsam samvaro.

 

Nog om detta. Höstens program är alltså klart. Vi arrangerar konserter i september och oktober - men inte i november. Anledningen är att att i november brukar julkonserter och andra evenemang dra igång och ofta blir det "kollisioner". Därför lämnar vi fältet öppet för andra arrangörer i år.

 

 

Programmet 2018 ser ut så här:

 

28 januari kl. 16.00:

Nostalgisk storbandsjazz med Whispering Band och sångerskan Katarina Josephsson.

Buffé från kl. 14.30. Plats: Gillet 6

 

I övrigt ej klart!

 

 

Entré: 150 kr, medlemmar och ungdom 100 kr.

 

Arrangör: Sala Jazzklubb med stöd av Sala Kommun och Västmanlandsmusiken

 

 

Välkomna!

Styrelsen

 

Kommande Evenemang!

28 januari kl. 16.00:

Nostalgisk storbandsjazz med Whispering Band och sångerskan Katarina Josephsson.

Buffé från kl. 14.30. Plats: Gillet 6

 

Whispering Band är förmodligen Sveriges, ja kanske till och med ett av världens äldsta storband. Läs mer om bandet och hur det bildades. Klicka på bilden!

Copyright:KEDataMusik 2016